Primaire inhoud van de pagina

KBO-uittreksel gelegaliseerd

Achtergrond

Wil je investeren in het buitenland? Of een buitenlandse bankrekening openen? Dan heb je een gelegaliseerd KBO-uittreksel nodig. Een KBO-uittreksel is zoals een geboorteakte, maar dan voor je zaak. Je vindt er een overzicht van je basisgegevens en de activiteiten die je uitvoert. Een document dat in het ene land officieel en legaal is, is dat niet automatisch in het andere. Veel documenten moet je daarom eerst laten legaliseren, om ze over de grens te kunnen gebruiken.

De legalisatie slaat op de controle van de oorspong van een document. Legalisatie is een officiële bevestiging dat de handtekening van de ambtenaar die een document ondertekende of de stempel op het document, echt is. Je dient steeds zowel de dienst  'KBO uittreksel gelegaliseerd' als de dienst 'Apostille of legalisatie bij FOD buitenlandse zaken' te selecteren. Deze hangen steeds samen. Wij regelen je KBO-uittreksel en zorgen voor de correcte legalisatie. Zo ben je altijd in orde. 

Voor binnenlands gebruik of in één van volgende landen: Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Estland of Letland volstaat een gewoon uittreksel. Dat vraag je hier aan.

Opgelet: de dienst 'Apostille of legalisatie' bij de FOD buitenlandse zaken is gesloten van 23 december tot 1 januari. In deze periode kunnen we dus geen gelegaliseerde KBO uittreksels afgeleveren.